متفرقه

چگونه پوست گوجه فرنگی را بگیریم؟

چیجوری پوست گوجه فرنگی رو جدا میکنین؟ اگه بخواین به صورت کامل و بدون مشکل پوست یه گوجه فرنگی رو بگیرین راهکارتان چیه؟

به گزارش آلامتو و به نقل از ما؛ اگه واسه جفت و جور رب یا سس خونگی در نظر دارین تعداد محدودی گوجه فرنگی رو پوست بگیرین، یکی از آسونترین روش ها واسه این سوزوندن پوست اونا روی اجاق گازه. البته این کار واسه مقادیر زیاد خیلی کاربردی نیس و بیشتر واسه مصارف خونگی مورد استفاده داره.

واسه این منظور، با به کار گیری یه چاقوی تیز یه ضربدر در انتهای گوجه فرنگی ایجاد کرده و با به کار گیری چنگال یا یه سیخ، اون رو روی شعله اجاق گاز بچرخونین. گرما آتیش موجب تبخیر شدن آب پوست گوجه فرنگی شده و به موجب این، پوست از گوشت جدا شده و خیلی راحت میشه اون رو جدا کرد.

واسه تعداد زیاد گوجه فرنگیا هم روشی بسیار ساده هست. به این صورت که یه قابلمه آب رو روی حرارت زیاد بذارین تا بجوشه و حسابی داغ شه. در این فاصله قسمت ساقه گوجه فرنگیا رو جدا کرده و با به کار گیری یه چاقوی تیز، در انتهای همه اونا یه برش ضربدری بسازین. بعد اونا رو درون آب جوش انداخته و به محض اینکه پوستشون ور اومد به یه کاسه آب سرد منتقلشان کنین.

به همین سادگی و زیر یه دقیقه می تونین پوست گوجه فرنگی رو جدا کنین.

دانستنیای گوجه فرنگی

مردان چه بخورند؟

ما چیجوری گوجه فرنگی